Barberare i Själevad

Annons:

Barberare i Själevad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Själevad. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Själevad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Själevad. För att veta vilken av de olika barberare i Själevad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Själevad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Själevad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Själevad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Själevad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Själevad.

Klippt & Skuret
Pundv. 1
894 30 Själevad


Cecilias Salong
Myntv. 2 A
894 30 Själevad


Salong Liza
Sedelv. 7
894 30 Själevad


Klipp Källarn
Pundv. 1
894 30 Själevad

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Själevad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Själevad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Själevad

I Själevad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Själevad:

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om orten Själevad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Själevad.

I Själevad finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Själevad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.