Barberare i Nyland

Annons:

Barberare i Nyland - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Nyland. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Nyland när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Nyland. För att veta vilken av de olika barberare i Nyland som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Nyland kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Nyland som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Nyland

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Nyland som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Nyland.

Veronicas Hårateljé
Storg. 20
870 52 Nyland


Mauds Dam- & Herrfrisering
Köpmang. 15
870 52 Nyland


Bylund, Carina
Fridhemsv. 2
870 52 Nyland


Salong Allén, Ingrid Dahllund
Villav. 28
870 52 Nyland

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Nyland

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Nyland

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Nyland

I Nyland finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Nyland:

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånarantal: 903, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Nyland om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Nyland.

I Nyland finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Nyland rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.