Barberare i Matfors

Annons:

Barberare i Matfors - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Matfors. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Matfors när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Matfors. För att veta vilken av de olika barberare i Matfors som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Matfors kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Matfors som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Matfors

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Matfors som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Matfors.

Salong Anki Nilsson AKN
Bruksg. 1
864 33 Matfors


Salong Carina
Sjöv. 13
864 92 MATFORS


Fia Malmström Hårstudio
Rännöv. 4
864 31 Matfors


Nya Damfriseringen
Centrumg. 12
864 31 Matfors


Akm-Frisör
Bruksg. 1
864 33 Matfors


Nya Damfriseringen
centrumhuset
864 21 MATFORS


Eriksson, Linda
Bruksg. 1
864 33 Matfors

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Matfors

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Matfors

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Matfors

I Matfors finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Matfors:

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Matfors om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Matfors.

I Matfors finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Matfors rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.