Barberare i Kramfors

Annons:

Barberare i Kramfors - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kramfors. Sammanlagt så finns det 13 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kramfors när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kramfors. För att veta vilken av de olika barberare i Kramfors som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kramfors kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kramfors som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kramfors

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kramfors som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kramfors.

Salong Hårtotten
Torgg. 5
872 30 KRAMFORS


Salong Klipper, Héléne Nord
Hamnviksv. 16
872 43 KRAMFORS


Isakssons Herrfrisering
Björstag. 1
872 35 Kramfors


Trend Frisörer
Stationsg. 17 D
872 30 KRAMFORS


Klippoteket/ Carina och Company
Limstag. 4
872 30 KRAMFORS


Helenas Salong
Kyrkviksv. 26
872 30 KRAMFORS


Salong Pia Boman
Kungsg. 1 C
872 30 KRAMFORS


Tjernlund, Torbjörn
Finnmarksv. 8
872 36 KRAMFORS


Din & min Salong och Boutique
Stationsg. 11
872 30 KRAMFORS


Torbjörns Herrfrisering
Torgg. 9
872 30 KRAMFORS


Mellby Salongen
Mällbyv. 8
872 36 KRAMFORS


Sonjas Damsalong
Bergomsv. 20 B
872 33 Kramfors


Visent Sweden AB
Björstag. 1
872 35 Kramfors

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kramfors

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kramfors

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kramfors

I Kramfors finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kramfors:

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kramfors om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kramfors.

I Kramfors finns det som sagt 13 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kramfors rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.