Barberare i Järved

Annons:

Barberare i Järved - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Järved. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Järved när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Järved. För att veta vilken av de olika barberare i Järved som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Järved kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Järved som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Järved

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Järved som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Järved.

Annas Hårstudio
Järvedsv. 51 A
891 77 Järved

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Järved

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Järved

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Järved

I Järved finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Järved:

Järved är ett samhälle inom tätorten Örnsköldsvik beläget tre kilometer öster om centrum. I Järved finns bland annat Järveds IF som fostrat många hockeytalanger genom åren, såsom Markus Näslund, Daniel Sedin, Henrik Sedin och Hans Jonsson.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om orten Järved om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Järved.

I Järved finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Järved rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.