Barberare i Husum

Annons:

Barberare i Husum - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Husum. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Husum när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Husum. För att veta vilken av de olika barberare i Husum som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Husum kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Husum som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Husum

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Husum som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Husum.

Ankis Frisering AB
Bruksv. 90
896 32 Husum


Kalufsen, Salong
Linaplatån 8
896 32 Husum


Studio 105
Varvet 105
896 91 HUSUMGuns Frisering
Vörnsviksv. 20

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Husum

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Husum

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Husum

I Husum finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Husum:

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Husum om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Husum.

I Husum finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Husum rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.