Barberare i Fränsta

Annons:

Barberare i Fränsta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Fränsta. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Fränsta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Fränsta. För att veta vilken av de olika barberare i Fränsta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Fränsta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Fränsta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Fränsta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Fränsta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Fränsta.

Fröken Petite
Fränstav. 277
840 12 Fränsta


Christina Salongen, Christina Martinsson
N. Gullgård 568
840 12 Fränsta


Lilla Hårsalongen
Fränstav. 225
840 12 Fränsta


Agnetas Hårvård
Industrig. 5
840 12 Fränsta


Salong Klipperalla
Fränstav. 228
840 12 Fränsta


Christina Salongen
N. Gullgård 568
840 12 Fränsta


LockN Roll
Fränstav. 289
840 12 Fränsta

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Fränsta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Fränsta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Fränsta

I Fränsta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Fränsta:

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fränsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Fränsta.

I Fränsta finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Fränsta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.