Barberare i Domsjö

Annons:

Barberare i Domsjö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Domsjö. Sammanlagt så finns det 11 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Domsjö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Domsjö. För att veta vilken av de olika barberare i Domsjö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Domsjö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Domsjö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Domsjö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Domsjö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Domsjö.

Salong Lintott
Sundsv. 6
892 32 Domsjö


Kjell-Arne Bylins Herrfrisering
G. Domsjöv. 60
892 41 Domsjö


Salong Anki
Sundsv. 7
892 32 Domsjö


Yvonnes Klippstuga
Hörnettsv. 27
892 51 DOMSJÖ


Klipphörnan
Rapsv. 36
892 33 DOMSJÖ


L M Hår
Byv. 12
892 51 DOMSJÖ


Konkret Frisörer, AB
Hörnettsv. 10
892 51 DOMSJÖ


Frissan Gun Nilsson
Holmbäcksv. 5
892 34 Domsjö


Åkes Herrfrisering
Renv. 15
892 40 DOMSJÖ


Salong Berith Lönn AB
Nyängetsvägen
892 32 Domsjö


Östmar Bonde, Ingrid
Klöverv. 15
892 32 Domsjö

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Domsjö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Domsjö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Domsjö

I Domsjö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Domsjö:

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om orten Domsjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Domsjö.

I Domsjö finns det som sagt 11 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Domsjö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.