Barberare i Docksta

Annons:

Barberare i Docksta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Docksta. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Docksta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Docksta. För att veta vilken av de olika barberare i Docksta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Docksta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Docksta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Docksta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Docksta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Docksta.

Klippstugan Docksta
Kantorsv. 2
870 33 Docksta

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Docksta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Docksta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Docksta

I Docksta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Docksta:

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Docksta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Docksta.

I Docksta finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Docksta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.