Barberare i Bollstabruk

Annons:

Barberare i Bollstabruk - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bollstabruk. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bollstabruk när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bollstabruk. För att veta vilken av de olika barberare i Bollstabruk som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bollstabruk kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bollstabruk som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bollstabruk

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bollstabruk som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bollstabruk.

Eeks Damfrisering Eftr.
Ådalsv. 19
873 40 BOLLSTABRUK


Salong Camé
Tunsjöv. 7
873 40 BOLLSTABRUK

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bollstabruk

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bollstabruk

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bollstabruk

I Bollstabruk finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bollstabruk:

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bollstabruk om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bollstabruk.

I Bollstabruk finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bollstabruk rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.