Barberare i Björna

Annons:

Barberare i Björna - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Björna. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Björna när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Björna. För att veta vilken av de olika barberare i Björna som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Björna kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Björna som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Björna

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Björna som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Björna.

Lissans Frisering
Torsbacken 165
890 50 Björna


Salong Ann-Charlotte
Öviksv. 6
890 50 Björna

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Björna

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Björna

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Björna

I Björna finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Björna:

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Björna om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Björna.

I Björna finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Björna rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.