Barberare i Bjästa

Annons:

Barberare i Bjästa - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bjästa. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bjästa när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bjästa. För att veta vilken av de olika barberare i Bjästa som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bjästa kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bjästa som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bjästa

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bjästa som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bjästa.

Stefan Petterssons Frisering HB
Nätrag. 19
893 30 Bjästa


Bjästa Hårstudio
Nätrag. 33 C
893 31 BJÄSTA


Saied, Burhan Abdulkarim
Nätrag. 20 A
893 30 Bjästa


Malins Frisyrateljé
Sörtjärn 223
893 92 Bjästa


Tillman Karlsson, Carina
Banjov. 25
893 31 BJÄSTA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bjästa

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bjästa

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bjästa

I Bjästa finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bjästa:

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bjästa om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bjästa.

I Bjästa finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bjästa rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.