Barberare i Bispgården

Annons:

Barberare i Bispgården - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bispgården. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bispgården när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bispgården. För att veta vilken av de olika barberare i Bispgården som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bispgården kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bispgården som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bispgården

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bispgården som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bispgården.

Fryklund, Herman Sune
Forsv. 25
840 73 Bispgården

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bispgården

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bispgården

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bispgården

I Bispgården finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bispgården:

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bispgården om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bispgården.

I Bispgården finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bispgården rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.