Barberare i Vindeln

Annons:

Barberare i Vindeln - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vindeln. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vindeln när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vindeln. För att veta vilken av de olika barberare i Vindeln som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vindeln kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vindeln som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vindeln

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vindeln som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vindeln.

Hårboden Vindeln
Ringv. 13
922 31 VINDELN


Salong Guldlock
Ängsv. 10
922 32 Vindeln


Mias Clipotek
Förrådsv. 1
922 32 Vindeln


Långström, Anna Maria
Förrådsv. 1
922 32 Vindeln


Kersti-Salongen
Karlsgårdsv. 1
922 32 Vindeln


Studio Lila
Järnvägsallén 6
922 32 Vindeln

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vindeln

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vindeln

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vindeln

I Vindeln finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vindeln:

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vindeln om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vindeln.

I Vindeln finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vindeln rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västerbotten.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.