Barberare i Kåge

Annons:

Barberare i Kåge - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kåge. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kåge när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kåge. För att veta vilken av de olika barberare i Kåge som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kåge kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kåge som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kåge

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kåge som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kåge.

Hope Frisör & Shop
Storg. 32
934 32 Kåge


Holmqvist Dam & Herr
Storg. 32
934 32 Kåge


Saxonz Ellinor Larsson
N. Drängsmark 134
934 96 Kåge


Kristin Johanssons Damfrisering
Hemgårdsg. 79
934 31 KÅGE


Studio 5
Storg. 4
934 31 KÅGE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kåge

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kåge

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kåge

I Kåge finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kåge:

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kåge om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kåge.

I Kåge finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kåge rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västerbotten.