Barberare i Bureå

Annons:

Barberare i Bureå - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bureå. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bureå när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bureå. För att veta vilken av de olika barberare i Bureå som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bureå kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bureå som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bureå

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bureå som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bureå.

Salong hårtofsen
Skärv. 6
932 52 BUREÅ


Ginas Klipp in
Torget 6
932 51 Bureå


Thoressons Damfrisering
Jägarg. 2
932 51 Bureå

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bureå

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bureå

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bureå

I Bureå finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bureå:

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bureå om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bureå.

I Bureå finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bureå rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västerbotten.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.