Barberare i Vålberg

Annons:

Barberare i Vålberg - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vålberg. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vålberg när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vålberg. För att veta vilken av de olika barberare i Vålberg som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vålberg kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vålberg som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vålberg

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vålberg som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vålberg.

Salong Snobben Tess
Norsplan
660 50 VÅLBERG


Hårboden
Silkesstigen 2
660 50 VÅLBERG


Salong Eva
Ö. Bårumsg. 6
660 50 VÅLBERG


Vålbergs Herrfrisering HB
Ö. Bårumsg. 6
660 50 VÅLBERG

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vålberg

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vålberg

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vålberg

I Vålberg finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vålberg:

Vålberg är en tätort i Karlstads kommun invid Norsälven. Det mindre samhället Älvenäs utgör en del av Vålberg.

Yta: 386,03 hektar
Invånarantal: 2770, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vålberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vålberg.

I Vålberg finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vålberg rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.