Barberare i Torsby

Annons:

Barberare i Torsby - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Torsby. Sammanlagt så finns det 13 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Torsby när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Torsby. För att veta vilken av de olika barberare i Torsby som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Torsby kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Torsby som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Torsby

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Torsby som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Torsby.

Salong Rikita
Nya Torget 7
685 30 TORSBY


Hårsmånen
Lekvattnet Hemgården
685 91 Torsby


Månsson, Kristina
Oscar Stjernes v. 21
685 33 Torsby


Salong Saxette Solo
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Tinys Hårdesign
Nyskoga Nyskogagården
685 94 TORSBY


Sarahs Klipphörna
Järnvägsg. 16
685 30 TORSBY


Lenas Frisseria
Överbyn 18
685 94 TORSBY


Salong 77
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Nya Damfriseringen
Prostgårdsv.
685 30 TORSBY


Athena Frisör
Kyrkog. 10
685 30 TORSBY


Atheo I Torsby AB
Kyrkog. 10
685 30 TORSBY


Lundell, Michaela
Järnvägsg. 7
685 30 TORSBY


Studio CH
Järnvägsg. 4
685 30 TORSBY

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Torsby

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Torsby

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Torsby

I Torsby finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Torsby:

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Torsby om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Torsby.

I Torsby finns det som sagt 13 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Torsby rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.