Barberare i Slottsbron

Annons:

Barberare i Slottsbron - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Slottsbron. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Slottsbron när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Slottsbron. För att veta vilken av de olika barberare i Slottsbron som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Slottsbron kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Slottsbron som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Slottsbron

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Slottsbron som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Slottsbron.

Salong City Krusidullen
Hantverkareg. 17
664 40 Slottsbron


B J:s Damfrisering
Torget 1 E
664 40 Slottsbron

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Slottsbron

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Slottsbron

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Slottsbron

I Slottsbron finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Slottsbron:

Slottsbron är en tätort i Grums kommun i Eds socken. Samhället växte upp kring företaget Slottsbrons Sulfit AB som startade massabruk 1897. Detta gick upp i Billeruds AB 1907 och fabriken var i drift till 1974.

Yta: 158,44 hektar
Invånarantal: 1039, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Slottsbron om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Slottsbron.

I Slottsbron finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Slottsbron rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.