Barberare i Skoghall

Annons:

Barberare i Skoghall - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Skoghall. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Skoghall när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Skoghall. För att veta vilken av de olika barberare i Skoghall som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Skoghall kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Skoghall som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Skoghall

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Skoghall som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Skoghall.

Solstrålen
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Hårstudion Hammarö
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Dominiques Frisering
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Frisör Helena Bohlin AB
Almquists v. 6
663 34 SKOGHALL


Salong Aristo Cut
Lagerlöfsv. 28
663 34 SKOGHALL


Salong Glada Saxen
Björkhagsg. 6
663 30 SKOGHALL


Salongröd Marie
Axelssonsv. 20
663 33 Skoghall

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Skoghall

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Skoghall

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Skoghall

I Skoghall finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Skoghall:

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Skoghall om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Skoghall.

I Skoghall finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Skoghall rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.