Barberare i Hagfors

Annons:

Barberare i Hagfors - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hagfors. Sammanlagt så finns det 9 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hagfors när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hagfors. För att veta vilken av de olika barberare i Hagfors som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hagfors kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hagfors som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hagfors

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hagfors som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hagfors.

Centrums Damfrisering
Storg. 3 A
683 32 Hagfors


Style By Me
Dalav. 15
683 30 Hagfors


Centrum Damfrisering Christina Ohlsson
Haftersbol 60
683 92 Hagfors


A-C Clipper
Köpmang. 5
683 30 Hagfors


Kosmoskatten
Vällarev. 8 B
683 32 Hagfors


Eriksson, Inga-Lena
Sommarv. 9
683 34 Hagfors


le Studio
Köpmang. 5
683 30 Hagfors


Salong Marita
Gjutarev. 1 A
683 32 Hagfors


Salong Hårfager
Köpmang. 9
683 30 Hagfors

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hagfors

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hagfors

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hagfors

I Hagfors finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hagfors:

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hagfors om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hagfors.

I Hagfors finns det som sagt 9 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hagfors rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.