Barberare i Filipstad

Annons:

Barberare i Filipstad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Filipstad. Sammanlagt så finns det 11 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Filipstad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Filipstad. För att veta vilken av de olika barberare i Filipstad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Filipstad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Filipstad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Filipstad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Filipstad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Filipstad.

Hår & Hälsa/Ulla
Hertig Filipsg. 7
682 30 FILIPSTAD


Slutplattan Zpz 93174 AB
Hertig Filipsg. 7
682 30 FILIPSTAD


Mirelli En Frisörsalong
Asphytteg. 12
682 31 Filipstad


Salong Frisyrhörnan
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD


Frisyrtrollet i Filipstad
Vikg. 5
682 30 FILIPSTAD


Hos Erika AB
Hertig Filipsg. 5 B
682 30 FILIPSTAD


Kristina Salongen
V. Malmg. 2
682 33 Filipstad


Salong Åsen
Apelv. 9
682 34 FILIPSTAD


Salong HårfixarN Jessica Svensson
Kungsg. 15
682 30 FILIPSTAD


Salong Hårtussen
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD


Salong Bédoire Rawa Ako
Kungsg. 6 B
682 30 FILIPSTAD

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Filipstad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Filipstad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Filipstad

I Filipstad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Filipstad:

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Filipstad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Filipstad.

I Filipstad finns det som sagt 11 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Filipstad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.