Barberare i Ekshärad

Annons:

Barberare i Ekshärad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Ekshärad. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Ekshärad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Ekshärad. För att veta vilken av de olika barberare i Ekshärad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Ekshärad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Ekshärad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Ekshärad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Ekshärad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Ekshärad.

Salong Ellington
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Hårfager AB
Klarälvsv. 31
683 60 Ekshärad


Liselottes Yinyang
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Salong Marianne
Älvbrinken 9 A
683 60 Ekshärad


Johannas Hårstudio
Klarälvsv. 23
683 60 Ekshärad


Klippkällaren
Lystedtsv. 32
683 60 Ekshärad


Sara Nyman
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Vivianns Damfrisering, Viviann Fredriksson
Nore Täppa
683 61 EKSHÄRAD

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Ekshärad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Ekshärad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Ekshärad

I Ekshärad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Ekshärad:

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ekshärad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Ekshärad.

I Ekshärad finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Ekshärad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.