Barberare i Charlottenberg

Annons:

Barberare i Charlottenberg - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Charlottenberg. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Charlottenberg när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Charlottenberg. För att veta vilken av de olika barberare i Charlottenberg som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Charlottenberg kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Charlottenberg som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Charlottenberg

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Charlottenberg som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Charlottenberg.

Klipp-Anders
Storg. 2
673 32 CHARLOTTENBERG


HOLBERG & NIELSEN
Helga Görlins g. 1 Charlottenbergs Shoppingcenter
673 32 CHARLOTTENBERG


Salong Liselott Lundholm AB
Industrig. 6
673 32 CHARLOTTENBERG


Nikita Hair
Helga Görlins g. 1 Charlottenbergs Shoppingcenter
673 32 CHARLOTTENBERG


Salong Napa
Backg. 1
673 31 Charlottenberg


Nicoles Hair Design HB
Storg. 7
673 31 Charlottenberg


Furuseth Olsson, Ida
Backg. 8
673 31 Charlottenberg


Salong Lea
Bortan N. Lyckebo
673 91 Charlottenberg

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Charlottenberg

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Charlottenberg

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Charlottenberg

I Charlottenberg finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Charlottenberg:

Charlottenberg är en tätort i västra Värmland samt centralort i Eda kommun, Värmlands län. Charlottenberg ligger 6 kilometer från gränsen till Norge. Charlottenberg har också en järnvägsstation som ligger vid Värmlandsbanan. Gränshandel förekommer i stor utsträckning i Charlottenberg då Norge har högre butikspriser, inte minst på mat och dryck.

Yta: 258,56 hektar
Invånarantal: 2215, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Charlottenberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Charlottenberg.

I Charlottenberg finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Charlottenberg rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.