Barberare i Storvreta

Annons:

Barberare i Storvreta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Storvreta. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Storvreta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Storvreta. För att veta vilken av de olika barberare i Storvreta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Storvreta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Storvreta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Storvreta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Storvreta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Storvreta.

Lena Jansson Hårvård
Saffransv. 15
743 34 STORVRETA


Mariani Hårverksta´n
Hasselv. 1 C
743 34 STORVRETA


Hanna Sofia Blomqvist
Vattgårdsv. 29
743 34 STORVRETA


Öström, Åsa Inga-Lill Elisabeth
Vretalundsv. 26
743 40 Storvreta


Hårstudion Salabacke
Sandbo 17
743 91 Storvreta


Salong Ängebyklippet
Kapplandsv. 1
743 30 STORVRETA


Bml Group AB
Hasselv. 4 B
743 34 STORVRETA


Nazila Rezaei Badr
Skogsvallsv. 7
743 35 Storvreta


Salong La Belle HB
Skogsvallsv. 7
743 35 Storvreta


Frisör P & A Klintsten HB
Aspdungev. 27
743 40 Storvreta


In Hair
Fjuckby Nyåker 2
743 91 Storvreta


Inga-Lills Hårverksta
Hasselv. 1 C
743 34 STORVRETA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Storvreta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Storvreta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Storvreta

I Storvreta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Storvreta:

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Storvreta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Storvreta.

I Storvreta finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Storvreta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.