Barberare i Skärplinge

Annons:

Barberare i Skärplinge - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Skärplinge. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Skärplinge när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Skärplinge. För att veta vilken av de olika barberare i Skärplinge som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Skärplinge kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Skärplinge som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Skärplinge

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Skärplinge som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Skärplinge.

Nektarsalongen
Centralv. 1 C
819 30 SKÄRPLINGE


Löfströms Frisering
Lillgärdsv. 16
819 30 SKÄRPLINGE


Åsas Hårateljé
Löten 307
819 61 SKÄRPLINGE


Gunillas Damfrisering
Lillgärdsv. 16
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Skärplinge

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Skärplinge

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Skärplinge

I Skärplinge finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Skärplinge:

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Skärplinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Skärplinge.

I Skärplinge finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Skärplinge rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.