Barberare i Östervåla

Annons:

Barberare i Östervåla - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Östervåla. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Östervåla när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Östervåla. För att veta vilken av de olika barberare i Östervåla som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Östervåla kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Östervåla som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Östervåla

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Östervåla som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Östervåla.

Studioline AB
Torgv. 1 A
740 46 ÖSTERVÅLA


Lottas Hårstuga
Spårg. 4
740 46 ÖSTERVÅLA


Lindsten, Emelie
Fredsg. 3
740 46 ÖSTERVÅLA


Gunillas Hår & Shop
Torgv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Östervåla

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Östervåla

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Östervåla

I Östervåla finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Östervåla:

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Östervåla om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Östervåla.

I Östervåla finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Östervåla rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.