Barberare i Karlholmsbruk

Annons:

Barberare i Karlholmsbruk - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Karlholmsbruk. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Karlholmsbruk när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Karlholmsbruk. För att veta vilken av de olika barberare i Karlholmsbruk som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Karlholmsbruk kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Karlholmsbruk som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Karlholmsbruk

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Karlholmsbruk som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Karlholmsbruk.

Jannes Frisersalong
Karlitplan 1
819 40 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Karlholmsbruk

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Karlholmsbruk

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Karlholmsbruk:

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Karlholmsbruk om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Karlholmsbruk rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.