Barberare i Heby

Annons:

Barberare i Heby - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Heby. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Heby när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Heby. För att veta vilken av de olika barberare i Heby som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Heby kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Heby som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Heby

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Heby som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Heby.

Centrumfrisören
Kyrkog. 7 B
744 31 HEBY


Ann-Sofies Hårvård
Grusbanan 46
744 32 Heby


Lillebils Hårvård
Hantverkarg. 6
744 32 Heby


Tinas Hårvård
Kyrkog. 3 D
744 31 HEBY


Hårsbäck Handel AB
Norr Hårsbäck
744 91 HEBY


Maddes Hårvård
Littersbov. 21
744 31 HEBY


Salong Silversaxen HB
Lundv. 12
744 31 HEBY

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Heby

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Heby

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Heby

I Heby finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Heby:

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Heby om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Heby.

I Heby finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Heby rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.