Barberare i Bälinge

Annons:

Barberare i Bälinge - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bälinge. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bälinge när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bälinge. För att veta vilken av de olika barberare i Bälinge som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bälinge kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bälinge som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bälinge

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bälinge som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bälinge.

Studio Karisma
Rörbyv. 18
743 81 BÄLINGE


Inkans Salong
Åloppe 140
743 86 Bälinge


Camilla Lindberg I Uppsala, AB
Hjälmsta 23
743 86 Bälinge


Mariannes Hårsalong
Prebendev. 13
743 81 BÄLINGE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bälinge

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bälinge

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bälinge

I Bälinge finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bälinge:

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bälinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bälinge.

I Bälinge finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bälinge rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.