Barberare i Värmdö

Annons:

Barberare i Värmdö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Värmdö. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Värmdö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Värmdö. För att veta vilken av de olika barberare i Värmdö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Värmdö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Värmdö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Värmdö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Värmdö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Värmdö.

Eva-Lena Pillberg
Kanotv. 9
139 55 Värmdö


Annelis Hällströms Damfrisering HB
S. Kopparmorav. 3
139 55 VärmdöAmaze Hårstudio
Hemmesta Torg 1


Stil & Form Konsult i Nacka HB
Percy Tamms v. 55
139 54 VÄRMDÖ


Hårdesign Wermdö
Fruviksv. 6 Haghultahuset
139 34 VÄRMDÖ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Värmdö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Värmdö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Värmdö

I Värmdö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Värmdö:

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Värmdö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Värmdö.

I Värmdö finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Värmdö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.