Barberare i Tumba

Annons:

Barberare i Tumba - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Tumba. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Tumba när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Tumba. För att veta vilken av de olika barberare i Tumba som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Tumba kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Tumba som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Tumba

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Tumba som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Tumba.

Nectar Hår & Skönhet
Tumba Torg 2
147 30 Tumba


Salong Alexis
Bryggarv. 5 -7
147 30 Tumba


Sergelsalongen
Älgv. 15
147 34 Tumba


Maria Dahlman
Grödingev. 41 A
147 31 TUMBA


Frisör Lena Falk
Lantjägarv. 98
147 55 TUMBA


Dannilees Hair and Beauty Spa HB
Dalv. 19
147 33 TUMBA


Salong Evelyn
Hålv. 18
147 53 TUMBA


HelMers Drop In
Grödingev. 7 A
147 30 Tumba


Salong Samer
Tunatorget 1 -5
147 42 TUMBA


Salong Toni
Betesv. 4
147 42 TUMBA


Tumba Hårcenter
Gröndalsv. 2
147 30 Tumba


Art Clothes By V AB
Tolléns v. 4
147 33 TUMBA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Tumba

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Tumba

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Tumba

I Tumba finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Tumba:

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tumba om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Tumba.

I Tumba finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Tumba rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.