Barberare i Tullinge

Annons:

Barberare i Tullinge - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Tullinge. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Tullinge när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Tullinge. För att veta vilken av de olika barberare i Tullinge som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Tullinge kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Tullinge som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Tullinge

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Tullinge som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Tullinge.

Salong Adam & Eva
Tullinge Centrum
146 30 Tullinge


Jean Beniamin & Co AB
Tullingebergsv. 8
146 45 Tullinge


Rikstens Skönhet- och Hälsostudio AB
Flemings v. 13
146 38 Tullinge


All In One Frisörerna AB
Tullinge Strand 32
146 40 TULLINGEKärsdala Hårvård
Solskensv


Nina Jokisalo AB
Solskensv. 19
146 46 TULLINGESalong Rabarber
Solskensv


Bellhair
Rikstens Säteri 7 A
146 33 TULLINGE


Victoria Gustafsson Tullinge AB
Almv. 23
146 52 TullingeSevim Strandberg
Nibblev


Salong Annie
Tullingebergsv. 8 A
146 45 Tullinge


Hietikko, Jimmy
Flemings v. 13
146 38 Tullinge

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Tullinge

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Tullinge

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Tullinge

I Tullinge finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Tullinge:

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du också läsa mer om orten Tullinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Tullinge.

I Tullinge finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Tullinge rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.