Barberare i Trångsund

Annons:

Barberare i Trångsund - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Trångsund. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Trångsund när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Trångsund. För att veta vilken av de olika barberare i Trångsund som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Trångsund kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Trångsund som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Trångsund

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Trångsund som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Trångsund.

Salong Ett Strå Vassare
Murv. 1
142 60 Trångsund


Trångsunds Klippotek
Trångsundstorget 5
142 60 Trångsund


Tanja Removic
Murv. 11
142 60 Trångsund

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Trångsund

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Trångsund

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Trångsund

I Trångsund finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Trångsund:

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du också läsa mer om orten Trångsund om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Trångsund.

I Trångsund finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Trångsund rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.