Barberare i Stenhamra

Annons:

Barberare i Stenhamra - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Stenhamra. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Stenhamra när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Stenhamra. För att veta vilken av de olika barberare i Stenhamra som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Stenhamra kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Stenhamra som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Stenhamra

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Stenhamra som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Stenhamra.

Stora Blå Mälaröarnas Specialistklinik AB & Frisörer
Apelvägen 22 F
179 63 STENHAMRA


Sandra Petersson
Söderströms v. 102
179 61 STENHAMRA


Hårsvansen Catarina AB
Klevbergsv. 79
179 60 StenhamraSalong Östlund
Hemvärnsv. 1


Mälarluft AB
Skogsv. 28
179 61 STENHAMRA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Stenhamra

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Stenhamra

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Stenhamra

I Stenhamra finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Stenhamra:

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Stenhamra om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Stenhamra.

I Stenhamra finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Stenhamra rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.