Barberare i Skå

Annons:

Barberare i Skå - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Skå. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Skå när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Skå. För att veta vilken av de olika barberare i Skå som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Skå kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Skå som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Skå

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Skå som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Skå.

Jenny Stargård Design AB
Dalstigen 7
179 75 SKÅ


Salong L
Troxhammar Byv.
179 75 SKÅ


Arnalid, Camilla
Tureholmsvägen 131
179 75 SKÅ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Skå

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Skå

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Skå

I Skå finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Skå:

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan du också läsa mer om orten Skå om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Skå.

I Skå finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Skå rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.