Barberare i Sigtuna

Annons:

Barberare i Sigtuna - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Sigtuna. Sammanlagt så finns det 9 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Sigtuna när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Sigtuna. För att veta vilken av de olika barberare i Sigtuna som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Sigtuna kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Sigtuna som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Sigtuna

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Sigtuna som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Sigtuna.

Salongen Sigtuna AB
Stora g. 48
193 30 SIGTUNA


Salong Lilla Klippet Angela
Uppsalav. 20
193 30 SIGTUNA


Salong create
Stora g. 43
193 30 SIGTUNA


Elles Färg & Form
Jarlers v. 16
193 40 Sigtuna


Maya Cederferm
Stora g. 44
193 30 SIGTUNA


Salong Sellgren
Stora g. 43
193 30 SIGTUNA


M & M Frisörerna
Prästg. 13
193 30 SIGTUNA


Lobelia
Stora g. 49
193 30 SIGTUNA


Klipp Askan
St. Brännbov. 25
193 33 Sigtuna

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Sigtuna

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Sigtuna

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Sigtuna

I Sigtuna finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Sigtuna:

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sigtuna om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Sigtuna.

I Sigtuna finns det som sagt 9 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Sigtuna rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.