Barberare i Rimbo

Annons:

Barberare i Rimbo - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Rimbo. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Rimbo när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Rimbo. För att veta vilken av de olika barberare i Rimbo som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Rimbo kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Rimbo som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Rimbo

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Rimbo som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Rimbo.

KOOL & Co
Uppsalav. 1
762 31 Rimbo


Fin i Håret
Västra Stockholmsvägen 9
762 31 Rimbo


Hår & Solsalongen
Ekdalsv. 8
762 51 Rimbo


SALONG SAXCESS
Centralv. 1 B
762 31 Rimbo


Ann-Sophie Andersson
Skyttev. 2
762 61 RIMBO


Douhans Hårstudio
Uppsalav. 2
762 41 RIMBO


Löövit AB
Björksättra 34
762 91 RimboKool & Co I Rimbo AB
Uppsalav. 1Helena Lijsing
Köpmannag. 3


Ilonas Klipp
Söderbybacken 8
762 91 Rimbo


Vikman, Satu Katariina
Björksättra 34
762 91 Rimbo


Kickis Klipp Och Kam
Väsbylundsvägen 4
762 93 Rimbo

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Rimbo

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Rimbo

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Rimbo

I Rimbo finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Rimbo:

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Rimbo om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Rimbo.

I Rimbo finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Rimbo rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.