Barberare i Nacka

Annons:

Barberare i Nacka - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Nacka. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Nacka när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Nacka. För att veta vilken av de olika barberare i Nacka som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Nacka kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Nacka som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Nacka

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Nacka som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Nacka.

Hair International
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka


Finntorps Hårstudio
G. Värmdöv. 2
131 37 NACKA


Strand Salongen
Sickla Strand 66
131 34 Nacka


Salong Skalman
Finntorpsv. 1
131 36 Nacka


Centrumsalongen
Ektorpsv. 6
131 47 Nacka


Hårverkstan
Jarlabergsv. 4
131 48 NACKA


Salong aura AB
V. Finnbodav. 1
131 71 NACKA


Hårkammaren
Fasanv. 27
131 44 NACKA


Ektorp Herrfrisering
Ektorpsv. 6
131 47 Nacka


Salon Styliste Sthlm AB
Forumv. 12 Nacka Forum
131 53 NACKA


Hair Club Ann-Eli Olsson
Sickla Strand 66
131 34 Nacka


Pia Lindahls Salong
Fingerörtsv. 6
131 38 Nacka

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Nacka

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Nacka

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Nacka

I Nacka finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Nacka:

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Nacka om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Nacka.

I Nacka finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Nacka rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.