Barberare i Ingarö

Annons:

Barberare i Ingarö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Ingarö. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Ingarö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Ingarö. För att veta vilken av de olika barberare i Ingarö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Ingarö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Ingarö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Ingarö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Ingarö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Ingarö.

Ingarö Salongen
Pastor Ödmans v. 24
134 60 Ingarö


Evaton AB
Näsuddsv. 30
134 62 Ingarö


Hamnsalongerna Suzan Käller
Slingerstigen 38
134 67 INGARÖ


Salong Laitinen
Karbyv. 24 A
134 66 Ingarö


Jindawan Beauty och Nagelmanikyr Thaimassage
Norsbacken 14
134 65 INGARÖ


Zandra Jakobssons Hårsalong
Mäster Palms v. 28
134 60 Ingarö


Frisör Carina Eriksson
Storskrakev. 9
134 62 Ingarö


Stylisterna
Ringv. 8
134 60 Ingarö

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Ingarö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Ingarö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Ingarö

I Ingarö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Ingarö:

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Här kan du också läsa mer om orten Ingarö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Ingarö.

I Ingarö finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Ingarö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.