Barberare i Hallstavik

Annons:

Barberare i Hallstavik - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hallstavik. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hallstavik när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hallstavik. För att veta vilken av de olika barberare i Hallstavik som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hallstavik kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hallstavik som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hallstavik

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hallstavik som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hallstavik.

Salong Hårfager
Gottstav. 4
763 41 Hallstavik


Hårboden
Norra Uppsalavägen 7
763 40 HALLSTAVIK


Cava Hair & Beauty Limited Uk Filial
Env. 22 B
763 35 HALLSTAVIKSalong Inzide
Uppsalav. 3


Catharina Falkenström
Gottstav. 36
763 41 Hallstavik


Karin Hårfager I Hallstavik AB
Gottstav. 4 A
763 41 Hallstavik

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hallstavik

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hallstavik

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hallstavik

I Hallstavik finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hallstavik:

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hallstavik om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hallstavik.

I Hallstavik finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hallstavik rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.