Barberare i Bagarmossen

Annons:

Barberare i Bagarmossen - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bagarmossen. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bagarmossen när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bagarmossen. För att veta vilken av de olika barberare i Bagarmossen som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bagarmossen kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bagarmossen som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bagarmossen

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bagarmossen som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bagarmossen.

Salong Bagarmossen
Lagaplan 3
128 45 Bagarmossen


Salong Fogde
Fogdev. 116
128 41 Bagarmossen


Skattmästarvägens Damfrisering
Emåg. 49
128 46 BAGARMOSSEN


Salong Titti
Rusthållarv. 103
128 43 Bagarmossen


Salong Emve
Rusthållarv. 63
128 43 Bagarmossen


Salong Lirije
Lagaplan 5
128 45 Bagarmossen


Salong Mira
Bergsrådsv. 78
128 42 BAGARMOSSEN


Salong Jolie
Lagav. 21
128 43 Bagarmossen

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bagarmossen

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bagarmossen

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bagarmossen

I Bagarmossen finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bagarmossen:

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Bagarmossen om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bagarmossen.

I Bagarmossen finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bagarmossen rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.