Barberare i Årsta

Annons:

Barberare i Årsta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Årsta. Sammanlagt så finns det 14 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Årsta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Årsta. För att veta vilken av de olika barberare i Årsta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Årsta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Årsta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Årsta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Årsta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Årsta.

Helena Klipper Till
Sköntorpsv. 11
120 38 årsta


Ratka Damfrisering
Hjälmarsv. 33
120 53 ÅRSTA


Salon Radiant
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Salong Alegeo
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Salong Måne
Hjälmarsv. 4
120 53 ÅRSTA


Farida Boulboua
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Hårgalleriet Rikard Strand
Steningev. 3
120 39 ÅRSTA


Gabri Style
Hjälmarsv. 6
120 53 ÅRSTA


Salong N
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Maria K. Juhlin
Ymsenv. 9
120 38 årsta


Retroella
Årstav. 28
120 52 årsta


Hair Stop
Gullmarsv. 27
120 39 ÅRSTA


G:a Årstas Golvservice AB
Skedviksv. 48
120 54 årsta


Maries Hårgalleri
Rämensv. 2
120 55 ÅRSTA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Årsta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Årsta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Årsta

I Årsta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Årsta:

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du också läsa mer om orten Årsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Årsta.

I Årsta finns det som sagt 14 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Årsta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.