Barberare i Valla

Annons:

Barberare i Valla - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Valla. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Valla när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Valla. För att veta vilken av de olika barberare i Valla som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Valla kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Valla som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Valla

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Valla som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Valla.

Hårlänken
Parkg. 1
641 61 Valla

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Valla

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Valla

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Valla

I Valla finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Valla:

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Valla om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Valla.

I Valla finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Valla rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Södermanland.