Barberare i Vagnhärad

Annons:

Barberare i Vagnhärad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vagnhärad. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vagnhärad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vagnhärad. För att veta vilken av de olika barberare i Vagnhärad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vagnhärad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vagnhärad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vagnhärad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vagnhärad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vagnhärad.

Vagnhärads Hårcentrum
Gnestav. 3 B
610 72 Vagnhärad


Nordgren, Annika Helena
Albyv. 3
610 73 VAGNHÄRAD


Vagnens, AB
Vagnhärads Torg 3 B
610 73 VAGNHÄRAD


Ann-Kristin Karlsson
Gnestav. 3 B
610 72 Vagnhärad

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vagnhärad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vagnhärad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vagnhärad

I Vagnhärad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vagnhärad:

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vagnhärad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vagnhärad.

I Vagnhärad finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vagnhärad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Södermanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.