Barberare i Torshälla

Annons:

Barberare i Torshälla - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Torshälla. Sammanlagt så finns det 9 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Torshälla när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Torshälla. För att veta vilken av de olika barberare i Torshälla som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Torshälla kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Torshälla som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Torshälla

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Torshälla som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Torshälla.

Stubb & Lugg
Brog. 11
644 32 TORSHÄLLA


Torshälla Damsalong & Solcentrum
Brog. 20
644 32 TORSHÄLLA


Frisör Ingela Bergqvist
Karlsrog. 10 A
644 30 TORSHÄLLA


Salong Lessia
Brog. 19
644 32 TORSHÄLLA


Casablanca Frisör
Väsbyholmsv. 52
644 36 TORSHÄLLA


Ringkvist Erica Maria
Solrosg. 41
644 35 Torshälla


Gudruns Frisersalong I Torshälla
Thermaeniusg. 41 A
644 30 TORSHÄLLA


Hårstudio Relax
Eskilstunav. 13 B
644 32 TORSHÄLLA


Salong Haga
Aliforsg. 1
644 32 TORSHÄLLA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Torshälla

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Torshälla

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Torshälla

I Torshälla finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Torshälla:

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Torshälla om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Torshälla.

I Torshälla finns det som sagt 9 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Torshälla rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Södermanland.