Barberare i Strängnäs

Annons:

Barberare i Strängnäs - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Strängnäs. Sammanlagt så finns det 16 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Strängnäs när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Strängnäs. För att veta vilken av de olika barberare i Strängnäs som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Strängnäs kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Strängnäs som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Strängnäs

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Strängnäs som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Strängnäs.

Salong Banito
Trädgårdsg. 5
645 31 Strängnäs


Hårcenter AB
Trädgårdsg. 25
645 31 Strängnäs


Frisörkedjan
Storg. 13
645 30 STRÄNGNÄS


Face It - Hud, Hår & Naglar
Nyg. 15 B
645 31 Strängnäs


Essans Hårsalong
Järnvägsg. 13
645 31 Strängnäs


Salus Per Aqua I Strängnäs AB
Järnvägsg. 4
645 31 Strängnäs


Elevent Projektledning
Storg. 22
645 30 STRÄNGNÄS


Pinnen & Papiljotten
Bondeg. 44
645 32 STRÄNGNÄS


Anitas Klippbod
Bondeg. 10
645 32 STRÄNGNÄS


Salong Christina Janson
Eskilsg. 1
645 30 STRÄNGNÄS


Azizi, Aref
Södertäljev. 1
645 32 STRÄNGNÄS


Kawilo AB
Nytorp 1
645 91 Strängnäs


Pinnen & Papiljotten Med Peruktjänst
Bondeg. 44 D
645 32 STRÄNGNÄS


Frisersalongen Stig Nilsson
Storg. 18
645 30 STRÄNGNÄS


Hår Studio S-Näs
Malmby Skogsbacken
645 94 STRÄNGNÄS


Hår Studio S-Näs
Regementsg. 9 A
645 33 Strängnäs

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Strängnäs

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Strängnäs

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Strängnäs

I Strängnäs finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Strängnäs:

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Strängnäs om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Strängnäs.

I Strängnäs finns det som sagt 16 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Strängnäs rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Södermanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.