Barberare i Flen

Annons:

Barberare i Flen - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Flen. Sammanlagt så finns det 14 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Flen när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Flen. För att veta vilken av de olika barberare i Flen som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Flen kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Flen som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Flen

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Flen som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Flen.

Jons Frisörer
Götg. 7
642 37 FLEN


Berrys Hair Studio
N. Kungsg. 9
642 37 FLEN


Monicas Frisersalong
N. Kungsg. 2
642 37 FLEN


Nilüfer Bostanci
Tegelv. 11 A
642 32 Flen


Lottas Frisörer
Götg. 2
642 37 FLEN


Linas Rugg & Lugg
Götg. 2 A
642 37 FLEN


Carnesten, Johan
Götg. 7
642 37 FLEN


Hair Style
S. Kungsg. 20 A
642 35 FLEN


B-M:s Klipp
Gökstigen 7 F
642 34 Flen


Salong Klippoteket
Drottningg. 6
642 37 FLEN


Salong Beauty
Sollidsv. 20
642 34 Flen


Ing-Britts Frisering
Januariv. 33 A
642 33 FLEN


Hårfina Hon & Han I Flen
Ugglev. 1
642 34 Flen


Klipphörnan, Vivian Andersson
Stenhammarsg. 14 B
642 36 Flen

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Flen

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Flen

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Flen

I Flen finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Flen:

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Flen om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Flen.

I Flen finns det som sagt 14 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Flen rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Södermanland.