Barberare i Vollsjö

Annons:

Barberare i Vollsjö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vollsjö. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vollsjö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vollsjö. För att veta vilken av de olika barberare i Vollsjö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vollsjö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vollsjö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vollsjö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vollsjö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vollsjö.

Monicas Damsalong, Monica Håkansson I Vollsjö
Trädgårdsg. 10
275 66 VOLLSJÖ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vollsjö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vollsjö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vollsjö

I Vollsjö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vollsjö:

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vollsjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vollsjö.

I Vollsjö finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vollsjö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.