Barberare i Vitaby

Annons:

Barberare i Vitaby - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vitaby. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vitaby när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vitaby. För att veta vilken av de olika barberare i Vitaby som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vitaby kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vitaby som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vitaby

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vitaby som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vitaby.

Salong Frisette
Kabalav. 7
277 36 Vitaby


Vitabysalongen
Grevlunda 1434
277 36 Vitaby

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vitaby

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vitaby

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vitaby

I Vitaby finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vitaby:

Vitaby är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Att det finns två byar som heter Vitaby kommer sig av att järnvägsstationen ligger i Vitaby stationssamhälle och kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Stationen används för museijärnvägen som drivs av Skånska järnvägar.

Yta: 37,21 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vitaby om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vitaby.

I Vitaby finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vitaby rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.